SEO Analysis of your site


Website Analysis created by

https://www.enasnasrudin.com/

Analyzed on 2016-09-21 01:01:47

About this Analysis


This is a specially targeted analysis of your site https://www.enasnasrudin.com/. It points out the most important aspects in terms of user experience as well as search engine exposure that needs attention to start getting traffic and retained visitors.
We have created our own algorithm to score your site. After reviewing thousands of websites in our algorithm, we have noticed that a site which scores 75 and above must be already receiving search engine traffic with good social exposure. If yoursite is anywhere below 75, you need to start acting immediately to improve your website promotion.

Your website Score

Your website Social Marketing Status


Reddit Shares


0

Total Facebook Likes


62

Pinterest Pins


0

Google Plus:


58

Stumble Upon:


0

Linkedin


0

Alexa Rank:


2368354


Your website social meter

Search engines have evolved, social status today holds a very important role in search engine ranking. External factors including the social exposure, the number of quality backlinks adds a lot of weightage to rank a website on the search engines.


This pie chart will show you the intensity of popularity over different social media network so that you can concentrate your efforts on the weak areas.

Social Meter:


The Observations


  1. Title

    enas nasrudin's blog

    60% Complete

  2. Keywords

    enas nasrudin's blog



  3. Description

    Blog yang membahas seputar tutorial blog, belajar bahasa mandarin, adsense, info cianjur, , dan lainnya


  4. Keywords in URL

    Keywords not found in the URL


  5. Alt Tags

  6. You have 3 images without alt tags. out of 20 images on the page.
  7.  Alt tags needs immediate attention

  8. Facebook Likes

    Your facebook likes are 62 and growing, you are on the right track.


  9. Pinterest Pins

    Pinterest Pins are great way of sharing content, your website is only shared 0 times on pinterest, make your content more shareable, join social combo plan


  10. Google Plus

    Your website is not shared on Google plus enough, they are only 58 , It is very crucial for ranking in google, make your content shareable, to speed up, join our social combo.


  11. Linkedin

    Your website is not shared on Linkedin enough, they are only 0 , It is very crucial for ranking in google, make your content shareable, to speed up, join our social combo.


  12. Alexa Rank

    Your website Alexa Rank needs improvement, Its  2368354 , The higher the Alexa Number, the lesser your site popularity.



  13. Body Text: Keyword cloud showing the most and least used keywords on the page.

    Below are the keywords which are prominently used in your webpage. Kindly review them to make sure you are not using unnecessary keywords not relevant to your business.

    This is very useful to get a bird eye on which keywords are most prominently used on your page. So that you are not diluting the keyword density on untargeted keywords.

    enas nasrudin blog laugh home sitemap blogging bahasa info critabe contact nama bulan dalam mandarin posted mengenal assalamu alaikum sobat blogger gimana kabar nya semoga kalian semua sehat aja yah dan isi sendiri pada postingan kali ini akan membahas tentang pengenalan tentunya sudah pasti tau kan jumlah tahun itu ada nah untuk menyebutkan sangat mudah hanya dengan mengetahui angka dari diikuti kata daftar juga english jika diartikan secara kasarnya indonesia september artinya sembilan kesembilan rumusnya jadi seperti ingin juni berarti enam penjelasan singkat dibawah satu januari atau pertama bilangan bertingkat klik disini contoh kalimatnya pevita pearce ulang apa tanggal berapa sih answer tambahan ige depan kemarin lalu shangge year uni quanian belajar sebelumnya sempat dibahas sedikit nomor tingkatan awali contohnya menempatkan partikel sebelum yang dimaksud lebih jelas bisa liat beberapa list nouns hari require measure words follow ordinal number day years menjelaskan ataupun dibagi menjadi dua bagian diantaranya cardinal adalah fungsinya menyatakan sampai tak terbatas nominal tertinggi saat mungkin trilyun berfungsi peringkat urutan kesatu kedua ketiga kemana lain dijelaskan terlebih dahulu tabel diatas saya coba jelaskan kenapa memang macam digunakan sebagai membacakan telepon sedangkan menunjukkan kuantitas misalnya menit yuan orang sebagainya lanjutan numbers formed adding ten nsh forty principle apostrophe mark break syllables ambiguity pronunciation twelve pattern continues thousand osu tolong katakan padaku nomer handphone sixty cianjur people imei younger sisters ganti kepunyaan salah kurang lengkap nanti edit menghubungi memperbaiki melengkapi selain pembahasan terima kasih wassalamu inggris namanya demonstrative pronouns biasa sebut penunjuk mana kita dapat sesuatu benda digantikan pacar berubah kalimat girlfriend karena ketentuan bicarakan tersebut dekat itulah disebut maksud banyak yaitu namun ingggris dipengaruhi oleh tunggal jamaknya suatu jauhnya tangan tidak ngy plural mobilx milik punya cups coffee bawah guratan goresan huruf hanzi step gunakan menggunakan sederhana diedit terimakasih warna colour kamu suka pake banget kalo menyukai rosybrown sebenarnya sekali detilnya kode html searching mbah google udah asing lagi biasanya sering muncul setiap huan nme sukai abu dark gray light place front anda mengatakan tua muda ditempatkan setelah warnanya kalau tempatkan gelap hijau biru coklat usages sentences show mencoba merupakan bantu ikutkan semacam penegasan pelengkap men person mereka verb remains complicated dia kami belum kota sementara tulisnya dulu besar bandung surabaya medan bali